Vilka är vi?Lars Huethorst


Kommer från östra Holland och flyttade tillsammans med familjen till Sverige i 2012.

Har 4 års universitets utbildning inom management och friskvård.

Lars är duktig med inridning av unghästar, hantering av unghingstar och är med och utbildar hästarna samtidigt som ansvar över planering byggnationer/ drift på gården. Bygger hinder och gillar att snickra, sport, fotboll, friluftsliv och åka skidor på fritiden. Har ridit in ett 20tal hästar dom senaste 3 åren.

Susanna Huethorst


Har ridit sedan barnsben och tävlat framgångsrikt i hoppning upp till MSVA på ponny och MSV på häst. Bland dom största framgångarna har Susanna seger i stillhoppningschampionatet i Sverige for kat C 1998 och 1999. Placerad under SM 99. 2a i  Norrlandsmästerskapet 99. Vinst av distrikschampionatet 98 och 99. Som Youngrider uttagen i länslaget Norrbotten, 2a i DM. Samt flertalet placeringar och vinster till MSV klass. Alla egna hästar har Susanna själv utbildat från unghäst till MSV-Svår klass. Under åren 2014-2018 så har vi visat föl och unghästar där samtliga varit klass 1 eller högre.

Tränar regelbundet för A tränare i dressyr och hoppning.


Har som mål att komma upp i svår hoppning på storhäst nu efter en längre paus från ridandet och tävlandet då vi fick tillökning i familjen med 2 döttrar som heter Emma och Isabel.

Gillar förutom hästar att åka skidor på vintern och vara ute i naturen.

KONTAKTA OSS


för konsultation om utbildning

Kommande träningar och tävlingar


Sep

29


Okt

27-28


Svenska Ridsportförbundets Utvecklingsmodell nivå 2 Mittsvenska

Ryttarutveckling i Mittsvenskas satsning nivå 2 med unghästen Maravel JN.Svenska Ridsportförbundets Utvecklingsmodell nivå 2 Mittsvenska

Hoppträning Ryttarutveckling i Mittsvenskas satsning nivå 2 med unghästen Maravel JN.

 

 

Okt

2-3


Marc Andre Wery DressyrträningHstablesVi sätter alltid hästens välbefinnande i första hand och vill att Ni som kund skall känna Er trygg och säker att lämna Er häst hos oss.Inridning , tillridning

Matchning inför årgångstest , championat

Helinackodering

Konvalescent

Avelston för seminering/fölning.

Nyheter


 

15 sep 2018  Nyhet! Vi är nu återförsäljare för Jumpnet, kika in på deras hemsida för utbud av hinder. 

 

30 aug 2018 Good Timing H är såld till familjen Torstensson. Vi önskar stort lycka till och ska bli spännande att följa vår uppfödning. 

 

26 aug 2018

Maravel JN var och tävlade i Ånge Ridklubb och hoppade en bra runda på erfarenhetskontot. 

 

18 Maj 2018

13 Maj var vi på första hästmässan i Norrland på Strömsunds ridklubb. Bra arrangemang och ungdomssektionen i Strömsund köpte mässhindret utav oss ett riktigt guldhinder! Superkul :)

 

29 april,2018

Tävlingsdebut för Maravel Jn som hoppade en fin runda på Östjämtens Ridklubb. Vi levererade även sponsorhinder till klubben som har jubileums år i år.

 

19 aug. Good Timing H årets föl efter Hip Hop- Quidam De revel vann som bästa hoppföl på Mellersta Norrlands fölvisning på 78,3 %. Fick 8 på trav och 8,5 på galopp.

 

Caballero H är såld till Ulricehamn vi önskar dom nya ägarna stort lycka till med denna fantastiska häst.

8 augusti, 2017

 

3 års testet i Timrå 11 Juni gick bra med Caballero H ( Corporal VDL-Robin Z) som            fick klass 1 i dressyr och hoppning.

11 juni, 2017

Kontakta ossHusnäs 123 88293 Helgum


Email: info@hstables.com


Phone: (0046)761 044 559

Copyright @ All Rights Reserved