Hinder för träning och tävling


EnkelstödVill man fylla på sitt hinderförråd så kan man köpa enstaka stöd och bommar via oss. Här finns lite bilder på olika modeller vi har byggt. Vi bygger även efter speciella önskemål om man har något speciellt hinder man vill ha hemma och träna lite extra på.

Framhoppningsstöd för tävlingSmidigt framhoppningstöd där man lätt kan se och ändra höjd. Stöden är gjorda av trä och nyckelhålsskena av stål.

Sponsor HinderVi kan erbjuda full hinderpark eller enstaka hinder för sponsorer. Hindren är godkända för tävling och är handgjorda av trä från dom norrländska skogarna som är känd för sin goda kvalite och hållbarhet. Nyckehålsskena av stål. Är du intresserad tveka inte att kontakta oss för offert.Ifyllnader -Start och målstödDet finns olika modeller av grindar och ifyllnader. Vi säljer även start och målstöd.

Bommar PlankVi erbjuder bommar av trä i längderna 3m och 3,5 i valfri färgkombination. Se prisinformation i prislistan.

Jag är intresserad av offert

 
 
 

HstablesVi sätter alltid hästens välbefinnande i första hand och vill att Ni som kund skall känna Er trygg och säker att lämna Er häst hos oss.Inridning , tillridning

Matchning inför årgångstest , championat

Helinackodering

Konvalescent

Avelston för seminering/fölning.

Nyheter


 

15 sep 2018  Nyhet! Vi är nu återförsäljare för Jumpnet, kika in på deras hemsida för utbud av hinder. 

 

30 aug 2018 Good Timing H är såld till familjen Torstensson. Vi önskar stort lycka till och ska bli spännande att följa vår uppfödning. 

 

26 aug 2018

Maravel JN var och tävlade i Ånge Ridklubb och hoppade en bra runda på erfarenhetskontot. 

 

18 Maj 2018

13 Maj var vi på första hästmässan i Norrland på Strömsunds ridklubb. Bra arrangemang och ungdomssektionen i Strömsund köpte mässhindret utav oss ett riktigt guldhinder! Superkul :)

 

29 april,2018

Tävlingsdebut för Maravel Jn som hoppade en fin runda på Östjämtens Ridklubb. Vi levererade även sponsorhinder till klubben som har jubileums år i år.

 

19 aug. Good Timing H årets föl efter Hip Hop- Quidam De revel vann som bästa hoppföl på Mellersta Norrlands fölvisning på 78,3 %. Fick 8 på trav och 8,5 på galopp.

 

Caballero H är såld till Ulricehamn vi önskar dom nya ägarna stort lycka till med denna fantastiska häst.

8 augusti, 2017

 

3 års testet i Timrå 11 Juni gick bra med Caballero H ( Corporal VDL-Robin Z) som            fick klass 1 i dressyr och hoppning.

11 juni, 2017

Kontakta ossHusnäs 123 88293 Helgum


Email: info@hstables.com


Phone: (0046)761 044 559

Copyright @ All Rights Reserved